Meniu
Cos de cumparaturi

Pulverizatoare RURIS

Pulverizator electric, RURIS RS 1800 Pulverizator electric, RURIS RS 1800
-32 %
Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 este echipat din dotarea de serie cu un set de accesorii, pentru a putea fi utilizat la serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului este făcută cu ajutorul unei baterii reîncărcabile de 12V 8Ah. Confortul și manevrabilitatea în timpul utiliz..
223 LEI 329 LEI
Fără TVA:223 LEI
Pulverizator electric, manual, RURIS RS 2000 Pulverizator electric, manual, RURIS RS 2000
-36 %
Pulverizatorul RURIS RS 2000 este un pulverizator profesional, cu baterie încorporată, ușor de utilizat și care oferă un confort sporit în timpul utilizării. RURIS RS 2000 are o pompă robustă și durabilă, lance telescopică, deschidere mare de umplere, bazin cu o capacitate de 20 de litri, realizat dintr-un material rezistent, și o baterie de 12V, care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h. În cazul în care nu ați terminat treaba în acest interval, RURIS ..
257 LEI 399 LEI
Fără TVA:257 LEI
Pulverizator manual, RURIS RS 1600 Pulverizator manual, RURIS RS 1600
-23 %
Pulverizatorul RURIS RS 1600 este echipat din dotarea de serie cu un set de accesorii, pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Mânerul ergonomic de acționarea pentru formarea presiunii este ușor și simplu de utilizat atât pentru utilizările în care este purtat, cât și pentru utilizările la sol. Materialul din care este construit bazinul permite utilizatorilo..
137 LEI 179 LEI
Fără TVA:137 LEI
Pulverizator manual, RURIS RS 800 Pulverizator manual, RURIS RS 800
-23 %
Pulverizatorul manual RURIS RS 800 este echipat din dotarea de serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Mânerul ergonomic de acționarea pentru formarea presiunii este ușor și simplu de utilizat atât pentru utilizările în care este purtat, cât și pentru utilizările la sol. Materialul din care este construit bazinul permite utilizat..
76 LEI 99 LEI
Fără TVA:76 LEI
Pulverizator manual, RURIS RS 500 Pulverizator manual, RURIS RS 500
-29 % Stoc epuizat
Pulverizatorul manual RURIS RS 500 este echipat din dotarea de serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Mânerul ergonomic de acționarea pentru formarea presiunii este ușor și simplu de utilizat atât pentru utilizările în care este purtat, cât și pentru utilizările la sol. Materialul din care este construit bazinul permite utilizat..
56 LEI 79 LEI
Fără TVA:56 LEI
Se afişează 1 - 5 din 5 (1 pagini)