Meniu
Cos de cumparaturi

Accesorii motosape RURIS

Pompă apă pentru motosăpătoarea RURIS 731K.  ..
650 LEI
Fără TVA:650 LEI
Semanatoare RURIS, pe 3 randuri TS3
Stoc epuizat
Semănătoarea pe 3 rânduri TS3 poate fi cuplată la toate motocultoarele RURIS. Acest produs reprezintă alegerea perfectă pentru semănarea parcelelor mici și medii, fiind potrivită atât pentru păioase, cât și pentru legumicultură. Distanța de plantare între rânduri este de 35 cm. În cazul în care doriți că rândurile să fie cultivate la o distanță mai mare, aveți posibilitatea de a scoate rândul din mijloc astfel mărindu-se distanța la 70 cm...
999 LEI
Fără TVA:999 LEI
Cuțitul RURIS este proiectat pentru a putea perfora solul în timpul utilizării.  ..
32 LEI
Fără TVA:32 LEI
Adaptor necesar cuplării accesoriilor la motosapă.  ..
139 LEI
Fără TVA:139 LEI
Pompa pentru recuperarea uleiului RURIS, 1.6L Pompa pentru recuperarea uleiului RURIS, 1.6L
Stoc epuizat
Dipozitivul de scos cartofi este folosit pentru recoltarea culturilor de cartofi. Cu ajutorul sistemului de reglare a adâncimii de lucru, dispozitivul de scos cartofi poate recolta la mai multe adâncimi de lucru în funcţie de tipul de plantare. Cuţitul de secţionare a calotei de pământ are o formă convexă, pentru a nu atinge legumele cu care intră direct în contact. În timpul recoltării, legumele care sunt degajate din sol intră în contact cu bridele d..
299 LEI
Fără TVA:299 LEI
Cuțitul RURIS este proiectat pentru a putea perfora solul în timpul utilizării.  ..
32 LEI
Fără TVA:32 LEI
Accesoriu tractat Navigator 99
-9 %
Navigatorul 99 RURIS, este proiectat special de inginerii RURIS pentru a putea răspunde la toate lucrările agricole și pentru a putea fi cuplat la o gamă mare de motosape și motosăpătoare RURIS. Inovația adusă de RURIS este aceea că utilizatorii pot conduce Navigatorul 99 în timpul lucrărilor agricole, datorită gardului ridicat de accesorizare cu care poate fi echipat. Accesoriile cu care poate fi echipat sunt: plugul, cultivatorul, semănătoarea, plantatorul de cartofi, dispozitivul d..
1.279 LEI 1.399 LEI
Fără TVA:1.279 LEI
Cuțitul RURIS este proiectat pentru a putea perfora solul în timpul utilizării.  ..
32 LEI
Fără TVA:32 LEI
Cultivatorul RURIS TS103 poate fi folosit în toate lucrările agricole care implică curăţarea culturilor de ierburile periene din jurul plantelor. Cultivatorul este alcătuit din 3 braţe pe care sunt fixate cuţitele tăietoare, iar două dintre acestea sunt ajustabile. Totodată, adâncimea de lucru este dată de suportul mobil prins pe cadrul cultivatorului RURIS. În timplul funcţionarii, cuţitele taie de la rădăcină ierburile dintre culturi. Cultivatorul RURIS are aplicabilitate &i..
499 LEI
Fără TVA:499 LEI
Roţile metalice RURIS sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii. Suplimentar aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.  ..
529 LEI
Fără TVA:529 LEI
Manicotul se montează la roţile de cauciuc şi roţile metalice.  ..
119 LEI
Fără TVA:119 LEI
Set manicot plug TS103 compatibil cu motosăpătoarele profesionale RURIS 710K, RURIS 721S, RURIS 731K, RURIS 732ACC.  ..
129 LEI
Fără TVA:129 LEI
Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi.  ..
2.999 LEI
Fără TVA:2.999 LEI
Prin această inovație, RURIS transformă practic motosapa într-un utilaj multifuncțional. Sistemul cu tambur rotativ a fost gândit pentru a veni în sprijinul clienților RURIS, care au acum posibilitatea de a transforma motosapa clasică într-o cositoare. Acest sistem implică efort redus și costuri mici pentru utilizator. Dispozititul CRT, dotat cu 4 cuțite retractabile, permite cosirea suprafețelor de maxim 5ha și este conceput astfel încât utilizatorul să poa..
2.799 LEI
Fără TVA:2.799 LEI
Roţile metalice RURIS sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii. Suplimentar, aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.  ..
349 LEI
Fără TVA:349 LEI
Roţile de cauciuc sunt livrate cu setul de manicoate pentru fixarea acestora pe axul transmisiei. Diametrul de 500mm şi lăţimea de 80mm au ca rezultat o bună aderenţă în sarcină.  ..
679 LEI
Fără TVA:679 LEI
Manicot cu blocator pentru motosăpătoarele RURIS 731K, 751KS şi 1001KSD.  ..
229 LEI
Fără TVA:229 LEI
Rariţa TS103 de la RURIS este accesoriulul necesar în toate gospdăriile, fiind folosită penru realizarea biloanelor pentru răsaduri sau pentru seminţele ce trebuie plantate. Prin afânarea solului în prealabil cu motosăpătoarea RURIS, se pot face biloanele. Avantajul este că timpul de realizare al biloanelor în solul afânat este mult redus, iar consumul mediu de carburant este sub 7 litri/hectar. Montajul rariţei se face simplu, prin fixarea acesteia pe suportul pi..
289 LEI
Fără TVA:289 LEI
Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers. Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Plugul reversibil RURIS..
799 LEI
Fără TVA:799 LEI
Plug alcătuit dintr-o trupiţă, care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers al motocultorului. Plugul RURIS TS103 se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul, pentru ca utilizatorii RURIS să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Cu acest ..
299 LEI
Fără TVA:299 LEI
Lama de zăpadă RURIS transformă motosapa într-un produs multifuncțional. Prin atașarea simplă și rapidă a lamei de zăpadă RURIS 800L, motosapa dumneavoastră va avea funcția unei freze de zapadă. Marele avantaj este că această lamă de zăpadă poate fi reglată în 5 unghiuri pentru a răspunde eficient tuturor nevoilor. RURIS 800L poate fi montată pe motosapele semiprofesionale cu transmisie pe curea și este perfectă pentru îndepărtarea cu ușurință a zăpezii de pe suprafețele ..
699 LEI
Fără TVA:699 LEI
Se afişează 1 - 24 din 41 (2 pagini)