Meniu
Cos de cumparaturi

Atomizoare RURIS

Atomizor RURIS A103S, kit echipament lucru, masca, ochelari, salopeta
-32 %
Atomizorul RURIS A103S rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit. Materialul plastic al bazinului şi tubului deflector rezistă la orice tip de substanţă chimică şi fungicidă folosită în pomicultură, tocmai pentru ca utiliozatorii RURIS să poată mări gama de aplicare a tratamentelor în combaterea dăunătorilor sau pentru protecţia plantelor. Atomizorul are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluţiei. Totodată, pompă de ..
614 LEI 899 LEI
Fără TVA:614 LEI
Atomizor RURIS A109S, kit echipament de lucru profesional, casca, salopeta, ochelari, masca Atomizor RURIS A109S, kit echipament de lucru profesional, casca, salopeta, ochelari, masca
-29 %
Atomizorul RURIS A109S, care reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să obțină o recoltă bogată. Noua motorizare de 3 CP, cu consum redus de carburant, permite cel mai bun randament de pulverizare pe orizontală și verticală. Datorită motorului compact, pompa Booster este redimensionată pentru a permite o acoperire și mai mare față de cea standard. Acoperirea de stropire mare, consumul redus de carburant și zgomotul diminuat al motorului, poziționează atomizorul A1..
840 LEI 1.176 LEI
Fără TVA:840 LEI
Atomizor RURIS A102, kit echipament lucru, masca, ochelari, salopeta
-26 %
Atomizorul RURIS A102, rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit. Materialul plastic al bazinului şi tubului deflector rezistă la orice tip de substanţe chimice şi fungicide folosite în pomicultură, tocmai pentru ca utilizatorii RURIS să poată mări gama de aplicare a tratamentelor în combaterea dăunătorilor sau pentru protecţia plantelor. Atomizorul are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluţiei. Avantajul compe..
517 LEI 699 LEI
Fără TVA:517 LEI
Se afişează 1 - 3 din 3 (1 pagini)