Meniu
Cos de cumparaturi

Accesorii masini de tuns gazon RURIS

Kitul pentru mașinile de tuns gazon DAC 100XL conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon DAC 100XL. Kitul conţine: cuţit, bujie, filtru de aer, kit şurub  ..
89 LEI
Fără TVA:89 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX444S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon RURIS RX444S. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
149 LEI
Fără TVA:149 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX400S/RX441S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon RURIS RX400S/RX441S. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching doublecutting, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
259 LEI
Fără TVA:259 LEI
Kit masina de tuns gazon, RURIS DAC 150XL
Stoc epuizat
Kitul pentru mașinile de tuns gazon DAC 150XL conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon DAC 150XL. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
149 LEI
Fără TVA:149 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon DAC 120XL conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon DAC 120XL. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
129 LEI
Fără TVA:129 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX300S/RX331S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon RURIS RX300S/RX331S. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
139 LEI
Fără TVA:139 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX200S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon RURIS RX200S. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, kit şurub  ..
89 LEI
Fără TVA:89 LEI
Cablu delimitare 80 m
-17 %
Cablu delimitare 80m pentru robot de tuns gazon...
499 LEI 599 LEI
Fără TVA:499 LEI
Consumabilele din kitul universal pot fi utilizate pe orice mașină de tuns gazon fără autopropulsie cu o lățime de tăiere de 46cm. Acesta conține mai multe componente necesare întreținerii echipamentului, elemente care au o frecvență mai mare de înlocuire și care sunt necesare pentru buna funcționare a mașinii de tuns gazon. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, suport cuţit, bujie, fulie cu pană, kit şurub  ..
139 LEI
Fără TVA:139 LEI
Consumabilele din kitul universal pot fi utilizate pe orice mașină de tuns gazon fără autopropulsie cu o lățime de tăiere de 40cm. Acesta conține mai multe componente necesare întreținerii echipamentului, elemente care au o frecvență mai mare de înlocuire și care sunt necesare pentru buna funcționare a mașinii de tuns gazon. Kitul conţine: cuţit, suport cuţit, bujie, fulie cu pană, kit şurub  ..
119 LEI
Fără TVA:119 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon RURIS RX221S conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon RURIS RX221S. Kitul conţine: cuţit funcţie mulching, bujie, filtru de aer, kit şurub  ..
99 LEI
Fără TVA:99 LEI
Kitul pentru mașinile de tuns gazon DAC 110XL conține componentele necesare pentru întreținerea echipamentului, care au o frecvență mare de înlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranța că se va bucura timp îndelungat de performanțele mașinii de tuns gazon DAC 110XL. Kitul conţine: cuţit, bujie, filtru de aer, curea, kit şurub  ..
99 LEI
Fără TVA:99 LEI
Se afişează 1 - 12 din 12 (1 pagini)