Meniu
Cos de cumparaturi

Aparate de Sudura Ruris

Aparat sudura RURIS, AS200MMA
-31 %
Aparatul de sudură RURIS AS200MMA, cu un amperaj de 200Ah, este un aparat de ultimă generație ce se deosebește prin încorporarea tehnologiilor de ultim moment. Acesta este unul dintre puținele aparate de sudură ce beneficiază de un afișaj digital. Acest aparat de sudură adoptă o tehnologie avansată a invertorului. Este ușor, compact și excelent pentru utilizare. Are eficiență și performanță ridicată, aprindere ușoară a arcului, formare excelentă a cordonului de sudură, volum mic și funcțio..
613 LEI 889 LEI
Fără TVA:613 LEI
Aparat sudura RURIS, AS130FULL
-31 % Stoc epuizat
Aparatul de sudură RURIS AS130FULL de tip invertor, cu un amperaj de 130Ah, este un echipament de sudură compact, ușor și portabil, care poate efectua mai multe tipuri de sudură: MIG/MAG, LIFT TIG, MMA. • Tehnici de sudură multiple Sudură de tip MIG/MAG Ruris introduce gama de sudură cu sârmă fără a fi necesară o butelie auxiliară de gaz, astfel utilizatorii nefiind nevoiți de cumpere butelii specializate pentru sudura cu sârmă. Astfel, în procedeul de sudură MIG/MAG se po..
688 LEI 999 LEI
Fără TVA:688 LEI
Aparat sudura RURIS AS200FULL
-35 %
Aparatul de sudură RURIS AS200FULL de tip invertor, cu un amperaj de 200Ah, este un echipament de sudură compact și portabil, care poate efectua mai multe tipuri de sudură: MIG/MAG, LIFT TIG, MMA. • Tehnici de sudură multiple Sudură de tip MIG/MAG Ruris introduce gama de sudură cu sârmă fără a fi necesară o butelie auxiliară de gaz, astfel utilizatorii nefiind nevoiți de cumpere butelii specializate pentru sudura cu sârmă. Astfel, în procedeul de sudură MIG/MAG se poate..
1.299 LEI 1.999 LEI
Fără TVA:1.299 LEI
Aparat sudura RURIS AS180MMA
-33 %
Aparatul de sudură RURIS AS180MMA, cu un amperaj de 180Ah, este un aparat de tip invertor de ultimă generație ce se deosebește prin încorporarea tehnologiilor de ultim moment. Este ușor, compact și excelent pentru utilizare. Are eficiență și performanță ridicată, aprindere ușoară a arcului, formare excelentă a cordonului de sudură, volum mic și funcționare simplă. • Tehnică de sudură MMA Aparatul de sudură RURIS AS180MMA este destinat sudării de tip MMA (cu electrozi înveliț..
519 LEI 779 LEI
Fără TVA:519 LEI
Aparat sudura RURIS, AS160MMA
-31 %
Aparatul de sudură RURIS AS160MMA, cu un amperaj de 160Ah, este un aparat de tip invertor de ultimă generație ce se deosebește prin încorporarea tehnologiilor de ultim moment. Este ușor, compact și excelent pentru utilizare. Are eficiență și performanță ridicată, aprindere ușoară a arcului, formare excelentă a cordonului de sudură, volum mic și funcționare simplă. • Tehnică de sudură MMA Aparatul de sudură RURIS AS160MMA este destinat sudării de tip MMA (cu electrozi înveliți..
467 LEI 679 LEI
Fără TVA:467 LEI
Aparat sudura RURIS, AS140MMA
-28 %
Aparatul de sudură RURIS AS140MMA, cu un amperaj de 140Ah, este un aparat de tip invertor de ultimă generație ce se deosebește prin încorporarea tehnologiilor de ultim moment. Este ușor, compact și excelent pentru utilizare. Are eficiență și performanță ridicată, aprindere ușoară a arcului, formare excelentă a cordonului de sudură, volum mic și funcționare simplă. • Tehnică de sudură MMA Aparatul de sudură RURIS AS140MMA este destinat sudării de tip MMA (cu electrozi înveliți..
416 LEI 579 LEI
Fără TVA:416 LEI
Aparat sudura RURIS AS250MMA
-34 %
Aparatul de sudură RURIS AS250MMA, cu un amperaj de 250Ah, este un aparat de ultimă generație ce se deosebește prin încorporarea tehnologiilor de ultim moment. Acesta este unul dintre puținele aparate de sudură ce beneficiază de un afișaj digital. Acest aparat de sudură adoptă o tehnologie avansată a invertorului. Este ușor, compact și excelent pentru utilizare. Are eficiență și performanță ridicată, aprindere ușoară a arcului, formare excelentă a cordonului de sudură, volum mic și funcțio..
729 LEI 1.099 LEI
Fără TVA:729 LEI
Se afişează 1 - 7 din 7 (1 pagini)