Meniu
Cos de cumparaturi

Aparat sudura RURIS AS200FULL

Aparat sudura RURIS AS200FULL
Aparat sudura RURIS AS200FULL
-15 % Stoc epuizat
Aparat sudura RURIS AS200FULL
Aparat sudura RURIS AS200FULL
Aparat sudura RURIS AS200FULL
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Cod produs: as200f2022
1.567 LEI
1.849 LEI
Fără TVA: 1.567 LEI
Credit module TBI Bank RO 3.3.0

402.59 Lei x 4 rate

CREDIT INSTANT 100% ONLINE

Vezi cum platesti in rate

Fara drumuri la banca

402.59 Lei x 4 rate

Aparatul de sudură RURIS AS200FULL de tip invertor, cu un amperaj de 200Ah, este un echipament de sudură compact și portabil, care poate efectua mai multe tipuri de sudură: MIG/MAG, LIFT TIG, MMA.

• Tehnici de sudură multiple Sudură de tip MIG/MAG Ruris introduce gama de sudură cu sârmă fără a fi necesară o butelie auxiliară de gaz, astfel utilizatorii nefiind nevoiți de cumpere butelii specializate pentru sudura cu sârmă. Astfel, în procedeul de sudură MIG/MAG se poate utiliza sârma Ruris Flux fără a fi necesară utilizarea unei butelii de gaz.

Sârma Ruris FLUX, conferă un transport ușor în șantiere sau în incinta curților, fermelor unde se fac reparații cu sudură de înaltă calitate. În cazul folosirii gazelor de protecție, pot fi utilizate mai multe tipuri de gaze de lucru: Gaz INERT, este acel gaz care conține heliu, argon și poate suda materiale neferoase. Sudura fiind de tip MIG. Gaz ACTIV, este acel gaz care conține amestecuri de dioxid de carbon și alte gaze, putând suda materiale precum oțelul standrad și oțeluri înalt aliate. Sudura fiind de tip MAG. Tipul de sârmă utilizat pentru Aparatul de sudură RURIS AS200FULL are diametrul de 0.8-1 mm.

Sudură de tip LIFT TIG Aparatul de sudură RURIS AS200FULL cu invertor, oferă clienților posibilitatea de a face suduri de înaltă precizie și calitate în modul TIG, adică cu baghete speciale de sudură pentru acest procedeu. Acest tip de sudură este utilizat pentru suduri de finețe unde se dorește cea mai înaltă calitate de sudură și precizie, iar aparatele Ruris oferă cu succes această opțiune utilizată de profesioniști. Pentru a folosi Aparatul de sudură RURIS AS200FULL trebuie achiziționată o torță de tip TIG și baghete speciale.

Sudură de tip MMA Aparatul de sudură RURIS AS200FULL este destinat sudării de tip MMA (cu electrozi înveliți) pentru lucrări de întreținere și reparații. Ruris introduce gama de sudură cu arc (pentru electrozi) MMA de tip invertor, cu scară mare de amperaj, care are avantajul față de sudura clasică cu tranformator prin prisma faptului că aparatul este ergonomic, ușor de transportat și poate asigura un control electronic al amperajului (intensității de curent de lucru).

Aparatul de sudură RURIS AS200FULL poate să lucreze cu electrozi bazici sau rutilici cu diametrul de 2.5 mm – 4 mm. Un amperaj mai mare înseamnă o folosință continuă și mai lungă în timpul sudării, precum și o gamă mai largă de electrozi.

Electrozii Ruris pot fi de două categorii – Bazici și Rutilici –, alegerea acestora se face astfel: Electrozii Ruris Rutilici, sunt folosiți în special pentru oțeluri slab aliate, pentru suduri care necesită un aspect plăcut. După formarea cordonului de sudură, pe suprafață sudurii rămâne zgura care se desprinde singură. Totodată acești electrozi Rutilici Ruris nu lasă urme de zgură sau stropi.

Electrozii Ruris Bazici, sunt folosiți mai mult pentru oțeluri înalt aliate, dar și pentru cele slab aliate (table, țevi), iar după formarea cordonului de sudură, pe suprafața sudurii rămâne zgură care trebuie îndepărtată prin lovirea acesteia cu un ciocan. Grosimea și tipul oțelului ce trebuie sudat, viteza de lucru (sudură), grosimea electrodului de sudură, trebuie selectată în funcție de amperajul pe care îl oferă aparatul de sudură Ruris, pentru o rezistență mare la sudură a materialelor.

• Utilizări multiple Aparatul de sudură AS200FULL poate fi folosit în gospodărie sau profesional în atelierele auto sau în cadrul fermelor agricole.

Eficiență Aparatul de sudură AS200FULL se caracterizează prin eficiență, economie de energie, arc compact, stabil, tensiune ridicată fără încărcare, capacitate bună de compensare a forței și utilizare multiplă.

• Posibilitatea utilizării diferitelor tipuri de materiale Aparatul de sudură RURIS AS200FULL poate suda oțel inoxidabil, oțel aliat, oțel carbon și alte materiale metalice.

• Condiții diverse de operare Cu Aparatul de sudură RURIS AS200FULL se poate opera în aer liber, în interior și în exterior.

• Ușor de manevrat Compact, Aparatul de sudură AS200FULL este ușor de instalat și de manevrat. Transportul acestuia se realizează ușor datorită mânerului și a chingii pentru transport.

Fisa si manual

Date tehnice
Tip slefuitor Tip aparat: Invertor MIG/LIFT TIG/MMA
Tensiune alimentare: 230V
Frecvența: 50/60Hz
Putere maximă absorbită: MIG 6.1kVA, TIG 3.6kVA, MMA 5.8kVA
Tensiune de mers în gol: 56V
Reglare curent de sudură: MIG 50-200A, TIG 10-170A, MMA 10-170A
Regim funcționare: 60%
Diametru electrozi: 2.5 mm - 4 mm
Diametru sârmă sudura: 0.8-1mm
Clasa de izolație: H
Clasa de protecţie: IP21S
Funcții: -
Accesorii incluse: Mască sudură, Mască sudură profesională , Torță MIG, Ciocan/perie sârmă, Clește de masă, Clește portelectrod, Electrozi rutilici 3,2mm 2,5kg (2 cutii), Sârmă sudură RURIS flux 081, Șorț sudură, Mănuși sudură, Echer magnetic
Greutate netă: 15.8 kg

Scrie opinie

Notă: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent