Meniu
Cos de cumparaturi

Accesorii motocoase de umar RURIS

Autocut universal profesional RURIS
Stoc epuizat
Cap tăietor cu două fire a căror lungime se poate regla în funcţie de lungimea de tăiere pe care doriţi să o realizaţi. Se utilizează în mod special la lucrările de cosire şi amenajare, în locuri cu obstacole.  ..
50 LEI
Fără TVA:50 LEI
Utilizat la cosirea suprafeţelor medii de iarbă. Adună iarba cosită în brazdă.  ..
45 LEI
Fără TVA:45 LEI
Alimentarea cu fir pentru acest autocut se realizează cu maximă ușurință doar trecând firul până la jumătatea lungimii necesare și apoi rotind de partea inferioară. Firul pătrunde integral și uniform pe tamburul interior al autocutului. Suprafața de contact cu solul este asigurată cu un palpator cu rulmenți care preia turația reductorului fără a-l deteriora. Autocutul ENDURO este echipat cu un fir tăietor dublu răsucit de formă pătrată, ceea ce  facilitează tăierea uniform..
89 LEI
Fără TVA:89 LEI
Autocutul TE500 este fabricat din material rezistent şi durabil. Autocutul poate fi utilizat împreună cu trimmerul electric TE500 Pivot pentru tunderea gazonului şi curăţarea unor zone mici de teren cu gazon şi iarbă mică.  ..
33 LEI
Fără TVA:33 LEI
Super Vaselina RURIS poate fi folosită pentru toate tipurile de reductoare, transmisii, angrenaje capsate, cu ajutorul dispozitivului de ungere cu prelungitor. Datorită proprietăților de ungere performante, Super Vaselina RURIS este folosită la toate categoriile de rulmenți, precum și la presarea mecanică a ambielajelor.  ..
19 LEI
Fără TVA:19 LEI
Fir trimmer 2.4 mm (spirală) pentru motocoasă.  ..
7 LEI
Fără TVA:7 LEI
Fir trimmer 2.4 mm (rotund) pentru motocoasă.  ..
6 LEI
Fără TVA:6 LEI
Utilizat la tăierea tufişurilor noduroase şi a copacilor subţiri (rărire arboret). Ideal pentru livezile de pomi unde arboretul trebuie rărit.  ..
45 LEI
Fără TVA:45 LEI
Disc de tuns iarba cu 3 tăişuri pentru hăţişuri.  ..
45 LEI
Fără TVA:45 LEI
Autocut pentru defrișare RURIS, profil rotund, 2.4 mm.  ..
39 LEI
Fără TVA:39 LEI
Kit-ul pentru motocoasă include cască multifuncțională, ochelari de protecție, 3 role de fir tăietor și echipament de protecție pentru picioare.  ..
179 LEI
Fără TVA:179 LEI
Fir trimmer 5 mm (spirală) pentru motocoasă.  ..
17 LEI
Fără TVA:17 LEI
Fir trimmer 3 mm (rotund) pentru motocoasă.  ..
8 LEI
Fără TVA:8 LEI
Fir trimmer 3 mm (pătrat) pentru motocoasă.  ..
9 LEI
Fără TVA:9 LEI
Fir trimmer 3 mm (aluminiu) pentru motocoasă.  ..
17 LEI
Fără TVA:17 LEI
Fir trimmer 2.4 mm (pătrat) pentru motocoasă.  ..
6 LEI
Fără TVA:6 LEI
Utilizat la tăierea tufişurilor noduroase şi a copacilor subţiri (rărire arboret). Ideal pentru livezile de pomi unde arboretul trebuie rărit.  ..
60 LEI
Fără TVA:60 LEI
Se afişează 1 - 24 din 45 (2 pagini)