Meniu
Cos de cumparaturi

Mori si Batoze RURIS

Moara cu ciocanele, RURIS Gospodar A2 Moara cu ciocanele, RURIS Gospodar A2
-13 %
Moara RURIS Gospodar A2 este destinată gospodăriilor cu dimensiuni medii, datorită volumului mare de cereale mărunţite/oră şi al posibilităţii de a toca materie primă vegetală (iarbă, fân, lucernă) în mixaj cu cereale. Astfel, materia primă obţinută din acest mix are valoare nutritivă mare pentru animale. Datorită acestui mixaj, timpul de obţinere al materiei prime este înjumătăţit în comparaţie cu o moară clasică. Puterea motorului este de 2200w şi alimentarea se face..
1.749 LEI 1.999 LEI
Fără TVA:1.749 LEI
Moara cu ciocanele, RURIS Gospodar A1
-15 %
Moara RURIS Gospodar A1 este alegerea perfectă pentru gospodăriile de mărime medie. Puterea motorului este de 2700w. Alimentarea este la 220v. Moara poate fi folosită pentru mărunţirea cerealelor de orice tip. Mărunţirea se realizează prin cele 2 cuţite mobile dispuse uniform pe arborele motor. Pentru alegerea gradului de mărunţire se poate selecta una din cele 4 site cu granulaţie cuprinsă între 2mm-5mm, pentru obţinerea materiei prime dorite. Pentru siguranţa şi confortul gospodarilor..
589 LEI 689 LEI
Fără TVA:589 LEI
Moara tip batoza, RURIS Gospodar A4R
-32 %
Moara tip Batoză RURIS A4R este special construită pentru îndepărtarea boabelor de pe știuletele de porumb într-un timp foarte scurt. Procesul de lucru al morii tip batoză A4R se face prin alimentarea cuvei unde știuleții sunt preluați și boabele sunt îndepărtate automat. Timpul de procesare, consumul redus de electricitate și productivitatea crescută fac ca moara tip batoză RURIS A4R să fie folosită cu succes de către toți fermierii. Fisa si manual Fisa si manual..
539 LEI 789 LEI
Fără TVA:539 LEI
Se afişează 1 - 3 din 3 (1 pagini)