Meniu
Cos de cumparaturi

Spalatoare cu presiune RURIS

Spalator cu presiune RURIS, CleanPowerJet 1300
-26 % Stoc epuizat
RURIS Clean Power Jet 1300 este alegerea perfectă pentru întreținerea pavelelor, curților și autoturismului. Spălătorul ales pentru acest tip de operațiuni permite utilizatorilor să poată fi folosit și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă. Totodată, aparatul dispune de un set de lance pentru o selecție mai mare a tipului de jet cu apa ales pentru fiecare aplicație. În dotarea aparatului int..
519 LEI 699 LEI
Fără TVA:519 LEI
Spalator cu presiune RURIS, CleanPowerJet 1700
-13 % Stoc epuizat
RURIS Clean Power Jet 1700, permite utilizatorului să efectueze o selecție de tipuri de jet de apă prin simpla rotire a deflectorului de pe lance. Astfel, în mai puțin de o secundă, jetul de apă este format. Pentru zone înguste, unde este necesara efectuarea unei curățări punctuale intense, aparatul poate fi dotat cu lance de înaltă presiune. Înlocuirea lancei standard se face rapid prin simpla rotire a acesteia, detașarea și schimbarea cu o altă lance. Generaț..
1.135 LEI 1.299 LEI
Fără TVA:1.135 LEI
Spalator cu presiune RURIS, ProPowerJet 1900
-24 % Stoc epuizat
Spălătorul de înaltă presiune RURIS Pro Power Jet 1900 permite utilizatorului să efectueze o selecție de tipuri de jet de apă prin simpla rotire a deflectorului de pe lance. Astfel, în mai puțin de o secundă, jetul de apă este format. Pentru zone înguste, unde este necesara efectuarea unei curățări punctuale intense, aparatul poate fi dotat cu lance de înaltă presiune. Înlocuirea lancei standard se face rapid prin simpla rotire a acesteia, detașarea și schim..
1.295 LEI 1.699 LEI
Fără TVA:1.295 LEI
Spalator cu presiune RURIS, CleanPowerJet 1500
-26 % Stoc epuizat
RURIS Clean Power Jet 1500 este alegerea perfectă pentru întreținerea pavelelor, curților și autoturismului. Spălătorul ales pentru acest tip de operațiuni permite utilizatorilor să poată fi folosit și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă. Totodată, aparatul dispune de un set de lance pentru o selecție mai mare a tipului de jet cu apa ales pentru fiecare aplicație. În dotarea aparatului int..
815 LEI 1.099 LEI
Fără TVA:815 LEI
Spalator cu presiune RURIS, CleanPowerJet 1100
-24 % Stoc epuizat
RURIS Clean Power Jet 1100 este alegerea perfectă pentru întreținerea pavelelor, curților și autoturismului. Spălătorul ales pentru acest tip de operațiuni permite utilizatorilor să poată fi folosit și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă. Totodată, aparatul dispune de un set de lance pentru o selecție mai mare a tipului de jet cu apa ales pentru fiecare aplicație. În dotarea aparatului intră ..
380 LEI 499 LEI
Fără TVA:380 LEI
Se afişează 1 - 5 din 5 (1 pagini)