Meniu
Cos de cumparaturi

Motoburghie RURIS

Motoburghiu, RURIS TT14 Motoburghiu, RURIS TT14
-36 %
Motoburghiul RURIS TT14 este un produs care poate lucra în soluri dure și are o construcție specială a mânerelor pentru a putea fi manipulat de către unul sau doi utilizatori. Pentru soluri dure sau lucrări ce presupun o prelucare a solului dificilă și condiții de lucru dure sau adâncimi mai mari de lucru, motoburghiul poate fi operat de către doi utilizatori și astfel se obține o calitate bună a lucrărilor executate. Motoburghiul RURIS TT14 are în dotarea standard un ..
1.539 LEI 2.399 LEI
Fără TVA:1.539 LEI
Motoburghiu, RURIS TT12
-28 %
Motoburghiul RURIS TT12 poate fi folosit atât pentru diverse aplicaţii în gospodărie, cât şi pentru aplicaţii industriale, fiind conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicaţii: garduri, stâlpi, arbuşti şi plante tinere, precum şi pentru prelevarea unor probe de sol în studiile geologice. Un avantaj real al motoburghiului RURIS TT12 îl reprezintă faptul că poate fi folosit de o singură persoană, lucru care reduce semn..
1.010 LEI 1.399 LEI
Fără TVA:1.010 LEI
Motoburghiu, RURIS TT10
-31 %
Motoburghiul RURIS TT10 poate fi folosit atât pentru diverse aplicaţii în gospodărie, cât şi pentru aplicaţii industriale, fiind conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicaţii: garduri, stâlpi, arbuşti şi plante tinere, precum şi pentru prelevarea unor probe de sol în studiile geologice. Un avantaj real al motoburghiului RURIS TT10 îl reprezintă faptul că poate fi folosit de o singură persoană, lucru care reduce semnificativ..
825 LEI 1.199 LEI
Fără TVA:825 LEI
Se afişează 1 - 3 din 3 (1 pagini)