Meniu
Cos de cumparaturi

Semanatoare RURIS, pe 3 randuri TS3

Semanatoare RURIS, pe 3 randuri TS3
Stoc epuizat
Semanatoare RURIS, pe 3 randuri TS3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Cod produs: sem32019
999 LEI
Fără TVA: 999 LEI

CREDIT INSTANT 100% ONLINE

Vezi cum platesti in rate

Fara drumuri la banca

inf Lei x 0 rate

Semănătoarea pe 3 rânduri TS3 poate fi cuplată la toate motocultoarele RURIS. Acest produs reprezintă alegerea perfectă pentru semănarea parcelelor mici și medii, fiind potrivită atât pentru păioase, cât și pentru legumicultură.

Distanța de plantare între rânduri este de 35 cm. În cazul în care doriți că rândurile să fie cultivate la o distanță mai mare, aveți posibilitatea de a scoate rândul din mijloc astfel mărindu-se distanța la 70 cm.

Roțile de antrenare sunt acționate prin intermediul unui lanț asupra blocurilor pentru distribuția semnitelor, lăsând sămânța să cadă în șănțulețul pregătit de brăzdar. Adâncimea de semănat se reglează din brăzdar.

Distanța dorită între rânduri poate fi trasată cu marcator. Domeniul de selecție pentru distanța dorită între plante se face din blocul pentru distribuția semințelor. Produsul dispune de o cuvă pentru punerea semințelor cu posibilitatea de a selecta prin închiderea sau deschiderea celor două clapete, astfel puteți selecta modulul corespunzător semințelor pe care doriți să le semănați.

Fisa si manual

Scrie opinie

Notă: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent